Strona Główna / Opinie

Opinie

Ania J…

21 wrz 2021

WAXROOM to zdecydowanie najlepsze miejsce do skorzystania z zabiegu depilacji woskiem. To nie jest sieciówka! Chodzę tutaj regularnie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Przejeżdżam ponad 100km by spędzić tutaj miło czas i wyjść z miękką, gładką skórą. Taki efekt utrzymuje się u mnie około miesiąca. Nie mam problemów z wrastającymi włoskami, co miało miejsce przy maszynkach. W salonie zawsze jest czysto, ładnie pachnie, wszystko jest na najwyższym poziomie, ale bez arogancji czy oceniania jak to ma miejsce w niektórych innych salonach (kosmetycznych ogólnie). Obsługa jest życzliwa, zaangażowana – szczególnie pani Karolina, założycielka tego cudownego miejsca. Jest bardzo oddana temu co robi i lubi to – a to widać. Swoją załogę dobiera starannie. Czuję się tutaj swobodnie i z czystym sumieniem polecam to miejsce.

Johnny J…

21 wrz 2021

I can highly recommend treatment at Waxroom. Karolina is super professional, and you always feel confident and in good hands during the session. I will be back🤗👍

Ola F…

17 wrz 2021

Byłam wcześniej w dwóch innych salonach i zawsze wychodziłam nie do końca zadowolona (duże podrażnienia, brak profesjonalizmu i dokładności, nijaka atmosfera). Tutaj jest zdecydowanie odwrotnie. Bardzo przyjemny salon, można z łatwością poczuć się w nim komfortowo. Pani Karolina jest wspaniałą osobą, w której ręce można się oddać bez wachania. Depilacja wykonana bardzo dokładnie i profesjonalnie. Polecam z całego serca

Marcin R…

13 wrz 2021

Serdecznie polecam. Wszystko profesjonalnie. Bardzo dobra atmosfera i fachowe podejście do Klienta.

Joanna K…

9 wrz 2021

Pełen profesjonalizm i bardzo mila obsługa.

Agata L…

7 wrz 2021

Przemiłe miejsce, profesjonalna sympatyczna obsługa. Napewno wrócę ponownie 🙂

Agnieszka P…

2 wrz 2021

Bardzo dokładnie wykonana depilacja, dobry sprzęt i duża dbałość o higienę. Bardzo dziękuję i polecam.

Tomasz Z…

29 sie 2021

Świetna jakość obsługi, polecam.

Iulia C…

27 sie 2021

Great experience as always! Both Klara and Karolina are wonderful, super professional and really nice to talk to! They’re great at making you feel comfortable and relaxed even during a Brazilian wax! 💯

Monika L…

26 sie 2021

Karolina to profesjonalistka! Jestem bardzo zadowolona z jej usług i nie zamienię waxroom na żaden inny salon 🙂

Magda L…

24 sie 2021

Dokładnie wykonana depilacja w miłej atmosferze. Polecam!

Maja P…

24 sie 2021

Super miejsce, bardzo polecam 😊

Michal K…

22 sie 2021

Miło i profesjonalnie, polecam.

Irena J…

18 sie 2021

Super!

Zuzanna G…

18 sie 2021

Polecam Panią Milenę 🙂 bardzo mila i profesjonalna 🙂 napewno wrócę!

Julia P…

17 sie 2021

Fantastycznie 🙂 bardzo polecam!!!

Anna R…

6 sie 2021

Bardzo przyjazne miejsce z profesjonalną obsługą

Julia P…

5 sie 2021

Super 🙂

Grzegorz K…

4 sie 2021

Jak zawsze pełna profeska 🙂

Karolina O…

31 lip 2021

Najlepszy salon, obsługa na najwyższym poziomie. O nic nie trzeba prosić, bo wszystko dostajesz w standardzie, zanim o tym pomyślisz. Poza tym salon jest przepięknie urządzony. Każdym poczuje się tam…

Dorota B…

29 lip 2021

Świetne miejsce, kameralne z klimatem. Przemiła Pani Klara zrobiła mi piękne brwi a depilacja była prawie bezbolesna. Na 100 % pojawię się znowu. Polecam wszystkim niezdecydowanym albo poszukującym miejsca dla siebie.

Kasia P…

24 lip 2021

Polecam, miło i skutecznie 🙂

Aleksandra T…

22 lip 2021

Miło, szybko i profesjonalnie. Polecam serdecznie

Anna G…

21 lip 2021

Super!!!

Sylwia G…

21 lip 2021

Przemiła i kompetentna obsługa, bardzo polecam 🙂

Agnieszka K…

17 lip 2021

Idealne podejście do klienta. Mega profesjonalizm. Bardzo miła atmosfera. Byłam pierwszy raz, jednak z pewnością nie ostatni 👍😁❤️

Ewelina K…

15 lip 2021

Oprócz profesjonalnych usług Pani Karolina dba o zmysły klientek ❤️ nowa seria kosmetyków aromaterapeutycznych już wypróbowana: uwielbiam!

Ludwika S…

8 lip 2021

Polecam serdecznie. Moja pierwsza wizyta i wiem że na pewno powrócę. Pani Klara profesjonalna i super sympatyczna, wizyta przebiegła w dobrej atmosferze. Dziękuje jeszcze raz, moja pierwsza depilacja a takie pozytywne odczucia wyniosłam z tego salonu 🙂

Justyna T…

8 lip 2021

Polecam!

Jakub C…

29 cze 2021

Zdecydowanie polecam. Bardzo komfortowa i profesjonalna wizyta.

Dorota C…

29 cze 2021

Jestem zachwycona! Super profesjonalnie z fantastycznym efektem. Polecam!!!

Beata J…

23 cze 2021

Polecam w 100%! Pani Karolina – pełen profesjonalizm, przemiła osoba. Nie ma mowy o jakimkolwiek skrępowaniu. Efekty super! Jeśli chodzi o depilację miejsc intymnych, to tylko tam ☺️

Anastazja T…

17 cze 2021

Bardzo przyjemna wizyta, udało mi się nawet zrelaksować podczas zabiegu. Świetne miejsce i profesjonalna obsługa. Polecam 😊

Joanna L…

16 cze 2021

Super miejsce, profesjonalne i bardzo przyjemne. Pani Klara robi cuda, super doradza i oddaję się w jej ręce bez wahania!

Anna Z…

12 cze 2021

Najlepszy salon na świecie, profesjonalna obsługa i perfekcyjne wykonie, wszystko na najwyższym poziomie, polecam wszystkim, zwłaszcza Panią Klarę 🙂

Kasia S…

12 cze 2021

No super! Pani Klara boska a miejsce świetne i przytulne.

Alicja W…

9 cze 2021

Super, jestem bardzo zadowolona ze stylizacji brwi. Polecam !

Jola B…

28 maj 2021

Przemiła obsługa i super jakość! Polecam 😘

Ewelina A…

25 maj 2021

Zdecydowałam się na wizytę w Waxroom zachęcona dobrymi opiniami i nie zawiodłam się 😊 Pani Karolina to naprawdę profesjonalistka, właściwa osoba na właściwym miejscu, a do tego przemiła osoba Efekty rewelacja, ogromny plus za cudowną atmosferę, szczerze polecam! ❤️

Agnieszka W…

24 maj 2021

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona 🙂 Super atmosfera i bardzo dobre podejście do klienta 🙂

Paweł W…

21 maj 2021

🙂

Zuzanna D…

19 maj 2021

Polecam! Efekty super, pani Klara jest ekspertem, odpowiada na wszystkie pytania i do tego jest bardzo sympatyczną osobą. Brwi w jej wykonaniu wyglądają naturalnie i estetycznie.

Anna R…

8 maj 2021

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam Panią Karolinę 🙂 Dziękuję za miłą atmosferę, a efekty naszej współpracy są cudowne 🙂

Zofia M…

26 kwi 2021

Super!

Filip B…

24 mar 2021

5+

Olga W…

12 mar 2021

Brwi wyglądają świetnie, pani Klara dołożyła wszelkich starań, abym była zadowolona. Już się umówiłam na kolejne spotkanie.

Kasia W…

9 mar 2021

Depilacja wykonana starannie i profesjonalnie, super atmosfera, super podejście do klienta, a przy tak przyjemnej rozmowie z Panią Karoliną można zapomnieć o jakimkolwiek bólu. Jakbym mogła to zostawiłabym 10/5 gwiazdek 🙂 zdecydowanie polecam! 🙂

Klaudia K…

9 mar 2021

Cudowna Pani Karolina! Żałuję, że dopiero teraz trafiłam na ten salon. Znalazłam swoje miejsce 🙂

Ewelina K…

26 lut 2021

Doskonale!

Katarzyna G…

26 lut 2021

Pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera. Polecam gorąco!

Małgosia A…

19 lut 2021

Efekt niesamowity! ❤️ Polecam!

Ula K…

16 lut 2021

Jestem stałą klientką Karoliny. Kocham jej profesjonalizm, precyzję, wyczucie estetyki oraz ciepłe i życzliwe usposobienie. Polecam wszystkim zarówno zabiegi stylizacji brwi, jak i depilację całego ciała.

Monika K…

5 lut 2021

Polecam !!!

Joanna K…

2 lut 2021

Odwiedziłam salon na Żoliborzu i mam bardzo pozytywne wrażenie. Po jednej wcześniejszej depilacji bikini w znanym salonie miałam bardzo złe doświadczenia. Szukałam alternatywy, a WAXROOM to super profesjonalizm, uśmiech, zrozumienie, akceptacja, dbanie o kobiety. Cieszę się, że Pani Karolina stworzyła taką firmę. Ogromnie polecam!

Katarzyna S…

2 lut 2021

Klara zrobiła mi przepiękne brwi, bardzo naturalne a jednocześnie podkreślone, zadbała o atmosferę podczas zabiegu, na pewno wrócę jeszcze nie raz!

Sara S…

28 sty 2021

Kolejna wizyta i kolejny raz wychodzę zadowolona. Pani Klara jest wspaniała i przemiła osoba, super podejście, przemiła atmosfera, salon czyściutki i bardzo ładny. Usługi na wysokim poziomie! Zdecydowanie polecam wszystkim.

Dorota K…

19 sty 2021

Cudnie

Julia Z…

16 sty 2021

Uwielbiam przychodzić do WAXROOM <3 Bardzo miła atmosfera i świetnie zrobione brwi.

Karolina M…

16 sty 2021

Ok

Agnieszka G…

15 sty 2021

Jak zawsze, profesjonalnie i przesympatycznie.

Aleksandra B…

9 sty 2021

Bardzo miło i profesjonalnie

Aleksandra S…

30 gru 2020

Polecam serdecznie. Usługa wykonana profesjonalnie, atmosfera sprzyjająca relaksowi.

Alicja S…

19 gru 2020

Bardzo miła obsługa, salon czysty, podejście do klienta indywidualne, umiejętność słuchania – to cechy tego miejsca, które rzuciły mi się w oczy po pierwszej wizycie. Jeśli chodzi o sam zabieg – przyznam, że nigdy nie miałam tak ładnie zrobionej henny. Przemiła ekspertka nadała nowy kształt moim brwiom (oczywiście po konsultacji ze mną), podkreślając tym samym moją urodę i charakter. Chciałabym mieć takie brwi już na stałe!

Laura F…

18 gru 2020

Jak zwykle rewelacja bardzo polecam Klarę, pełen profesjonalizm ☺️

Paulina G…

10 gru 2020

Jak zawsze – ogromna przyjemność

Marta M…

8 gru 2020

Droga Pani Karolino, to jest MAGIA!!! Czysta przyjemność i to podczas premiery .. ! Dziękuję bardzo za wspaniale BEZBOLEŚNIE przeprowadzoną depilację: za profesjonalizm na najwyższym poziomie, urzekające ciepło i serdeczność, nienaganną czystość w gabinecie, przepiękne zdjęcia na ścianach, ukazujące kobiece piękno w naturalności i każdej możliwej odsłonie, przemiłą atmosferę podczas tego jakże intymnego zabiegu. Za to, że rzeczywistość przerosła najśmielsze oczekiwania, za niesamowity, widoczny i wyczuwalny szacunek do ciała, z którym Pani pracuje, za Pani skupienie i dokładność. To wielki dar i jeszcze większy talent. Waxroom rules!:) Serdeczności i na pewno do zobaczenia.

Aleksandra R…

3 gru 2020

6/5 gwiazdek to za mało! To była moja kolejna wizyta w Waxroom i nie zamierzam rozglądać się za innym miejscem. Tym razem skorzystałam z zabiegu laminacji brwi i rzęs. Efekt jest świetny – wszystko wygląda bardzo delikatnie i naturalnie. Rzęsy i brwi nie opadają, są podkręcone i odżywione. Twarz nabiera zupełnie innego wyrazu. Poza tym, jak zawsze, atmosfera tego miejsca jest cudowna. Podczas zabiegów można się niesamowicie zrelaksować, za co bardzo dziękuję Pani Karolinie. Jednak to, u której osoby z zespołu zarezewujecie sobie wizytę nie ma znaczenia, bo ten zespół tworzą profesjonalistki i profesjonaliści 🙂

Johnny J…

20 lis 2020

I am a very big fan of this place!

Renata W…

25 paź 2020

Bardzo przyjemna wizyta, polecam 😊

Natalia T…

23 paź 2020

Klara jest przecudowną, przemiłą i bardzo ciepłą osobą! Wykonała usługę w bardzo dokładny i staranny sposób, zadbała o zasady higieny oraz o mój komfort podczas usługi. Wszystko tłumaczyła spokojnie i za każdym razem mówiła co robi. Przeprowadziła krótki wywiad i wiedziała na jakim efekcie końcowym mi zależy i uzyskałyśmy to w 101%. Wszystkim polecam serdecznie a ja na pewno wrócę❤️

Johnny J…

23 paź 2020

Five big stars to a great place and a job very well done by Karolina! It is fantastic – as a man – to feel welcome and find yourself in very good hands! I can for sure recommend this place to both men and women.

Monika H…

14 paź 2020

Pani Klara jest cudowna! Polecam!!!

Anna P…

13 paź 2020

Bardzo miła, swobodna atmosfera, wyczerpujące odpowiedzi 😉 i starannie wystylizowane brwi

Ania S…

10 paź 2020

Henna pudrowa wykonana bardzo dokładnie i starannie. Bardzo polecam❤️

Ola C…

23 wrz 2020

Świetni specjaliści

Małgosia A…

29 sie 2020

Piękne brwi. Klasa. 😍 Polecam!

Aneta M…

14 sie 2020

Fantastyczna praca i dokładność 🙂 bardzo polecam

Ewa Zuza C…

14 sie 2020

Wizyta w WaxRoom u Pani Karoliny to czysta przyjemność

Małgorzata W…

31 lip 2020

Od pierwszej minuty czułam się bardzo komfortowo, oraz doskonale zaopiekowana, przez Panią Karolinę. Depilacja przebiegła kompletnie bezboleśnie, porównałabym ją do ściągnięcia plasterka z rany 🙂 Dziękuję za wspaniałą atmosferę, dzięki której czułam się bardzo swobodnie. Perfekcjonizm i profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Karolina G…

26 lip 2020

Jak zwykle super atmosfera, profesjonalnie wykonany zabieg, praktycznie bezboleśnie. Polecam serdecznie! 🙂

Małgosia A…

15 lip 2020

Szczerze polecam. Cudowna obsługa i efekt rewelacyjny! Będę odwiedzać regularnie.

Malwina W…

15 lip 2020

Profesjonalizm na najwyższym poziomie, w bardzo przyjemnej atmosferze. Pani Karolina ma niezwykły dar, stworzyła miejsce do którego chce się wracać.

Małgosia A…

4 lip 2020

Pani Karolina to profesjonalistka, przeprowadziła wywiad, poinformowała o wszystkim jestem bardzo zadowolona z wizyty. Efekt przeszedł moje oczekiwania. ☺️💕 Szczerze polecam to miejsce!

Laura P…

30 cze 2020

Bardzo miła obsługa. Dobrze wykonana usługa.

Anna R…

18 cze 2020

Bardzo polecam. Profesjonalna usługa

Paulina K…

17 cze 2020

Wysoka jakość i indywidualne podejście do klienta. Byłam na 5 wizytach depilacji bikini, faktycznie lycon boli mniej niż cukrowy. Karola przesympatyczna i profesjonalna, wizyta szybko mija i za każdym razem jestem zadowolona z efektu 🙂

Karolina N…

11 cze 2020

Profesjonalizm to Wasze drugie imię! Tak dobrze do Was wrócić! I do zobaczenia następnym razem!

Maria Z…

27 maj 2020

Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm i perfekcja 😊

Dominika C…

24 maj 2020

Świetna atmosfera, pełne bezpieczeństwo w covidowych czasach i super perfekcja w wykonywanych usługach.

Ewelina B…

26 lut 2020

Wspaniała atmosfera. Profesjonalna usługa. Pani Karolina wyjątkowa osoba.

Anna N…

14 lut 2020

Wszystko super 🙂

Zbyszek R…

11 lut 2020

Pełna profeska

Danuta M…

10 lut 2020

Wszystko jak zwykle na 5+ 👍

Kasia J…

10 lut 2020

Pani Karolina to absolutna mistrzyni w swoim fachu i przemiła osoba! Polecam wszystkim, każdy kto miał negatywne doświadczenia z depilacja woskiem i obawia się wizyty będzie miło zaskoczony:) Na pewno tu wrócę i będę polecać znajomym! Rewelacja:)

Joanna D…

8 lut 2020

Polecam wszystkim

Agata Ż…

1 lut 2020

Rewelacja! 🙂

Marcin B…

29 sty 2020

Jak zwykle miło , sprawnie i prawie bezboleśnie.

Kasia P…

24 sty 2020

Gorąco polecam panią Karolinę, robi piękne brwi, jest bardzo profesjonalna i zaangażowana w swoją prace. Widać ze lubi to co robi 😉 a to jest ważne

Justyna N…

15 sty 2020

Moja kolejna wizyta, a Brazylian po raz pierwszy. Już wiem, że moje obawy były bezpodstawne 😂 Jak zawsze cudowna, odprężająca atmosfera. Przyjazne pogaduchy i cisza, która nie krępuje… Miejsce do którego chce się wracać 😁

Eliza S…

17 gru 2019

Usługi pani Karoliny jak zawsze na najwyższym poziomie😊

Krystyna J…

13 gru 2019

Wyjątkowa obsługa, Panie które się wahają …. nie macie czego, na prawdę warto

Aleksandra K…

5 gru 2019

Jak zawsze profesjonalizm ❤️

Emilia H…

30 lis 2019

Polecam gorąco!

Dorota N…

10 lis 2019

Jak zawsze cudownie szczęśliwa wychodzę po depilacji! Efekt wręcz idealny! Profesjonalizm w 100 %! Atmosfera niesamowicie komfortowa 🙂 Polecam wszystkim kobietom WAXROOM:)))

Justyna N…

5 lis 2019

Wspaniała atmosfera, od samego poczatku poczułam się rozpieszczana i wyjątkowa. Piękne miejsce, higieniczna, profesjonalna obsluga. Sam zabieg był przyjemny, kojący… Aż nie chciało się wychodzić na jesienne słońce 😅 Napewno pojawię się tam ponownie 😊 #youmademyday

Asia N…

5 lis 2019

Bardzo przyjemne miejsce, Pani Karolina genialnie wykonuje swoją robotę, zdecydowanie polecam!

Justyna P…

4 lis 2019

Pani Karolino, dziękuję i do zobaczenia! 🙂 jak zawsze przemiła atmosfera, zabieg szybki i profesjonalny! 😊👌

Agnieszka B…

25 paź 2019

Profesjonalnie, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam! ☺️

Ewa G…

16 paź 2019

Perfekcyjny efekt

Paulina K…

11 paź 2019

Przepiękne rzęsy mam! dzięki Karolinie z Waxroom 😘

Monika M…

10 paź 2019

Obsługa przemiła. Jestem zachwycona efektem końcowym. Zdecydowanie polecam!

Michalina F…

30 wrz 2019

Nigdy nie pisze swojej opinii na temat miejsc, które odwiedziłam ale Pani Karolina z WAXROOM jak najbardziej na to zasługuje!!! Zero onieśmielenia, wstydu. Pani Karolina bardzo sympatyczna i profesjonalna!Efekt pracy – wow!!! Chętnie wraca się do takich miejsc z taką atmosferą i umiejętnościami! Polecam gorąco.

Ewa G…

30 wrz 2019

Jak zawsze najlepsi

Milena K…

24 wrz 2019

Bardzo miło i profesjonalnie. Będę polecać każdemu

Dominika W…

20 wrz 2019

Panią Karolinę polecam wszystkim, szczególnie niezdecydowanym i nieśmiałym. Stylizacja brwi i henna to czysta przyjemność i wyjątkowy efekt. Pani Karolina jest profesjonalistką, a nawet więcej, artystką w swoim fachu. A atmosfera, którą tworzy, jest niepowtarzalna.

Marta T…

12 wrz 2019

Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Podejście Pani Karoliny bardzo profesjonalne. Polecam!

Justyna P…

9 wrz 2019

Rewelacja!! Serdecznie polecam zabiegi w Waxroom! Pani Karolina niezastąpiona i doskonała w swoim fachu!! ☺️👌 Dziękuję i do zobaczenia! 😊

Joanna R…

9 wrz 2019

Po pierwszej wizycie w WAXROOM jestem zachwycona. Depilację Brazylian przeprowadzono najszybciej jak to możliwe, precyzyjnie i do tego w bardzo miłej atmosferze. Czułam się bardzo komfortowo i wiem, że będę wracać do Pani Karoliny na kolejne zabiegi.

Dorota N…

26 sie 2019

Gorąco polecam!! Cudowna atmosfera.. pełny profesjonalizm :)) W rękach Pani Karoliny czułam się bardzo bezpiecznie! Właśnie wyszłam szczęśliwa i cudownie wydepilowana, a był to mój “pierwszy raz”!! Zachęcam wszystkich 😘😘😘

Dominika K…

15 sie 2019

Pomimo, że zabieg depilacji woskiem raczej uważany jest za nieprzyjemny, u Pani Karoliny zyskuje nowe oblicze 🙂 Pani Karolina jest jedną z tych osób, które błyskawicznie wzbudzają zaufanie i sympatię. Usługa została wykonana na najwyższym poziomie, wręcz idealnie – bardzo dokładnie i bezboleśnie, po prostu cud miód i orzeszki 🙂 Jestem zachwycona i wiem, że nie chcę nikogo innego w zakresie depilacji. Serdecznie i szczerze polecam z całego serca!

Rafal D…

15 sie 2019

Super serwis

Agata G…

14 sie 2019

Profesjonalizm plus przemiła atmosfera 🙂

Monika D…

7 sie 2019

😍

Kamila G…

6 sie 2019

Pani Karolina jest niezastąpiona 🤩 dziękuję i polecam! 🙂

Monika D…

22 lip 2019

Serdecznie polecam 👍 Pani Karolina to świetna profesjonalistka a sam zabieg to czysta przyjemność, na pewno będę wracać 😊

Julita S…

18 lip 2019

Doskonale 🙂 pełen profesjonalizm, a do tego mnóstwo empatii u pani Karoliny. Zabieg był bardzo sprawny, szybki a jednocześnie bardzo dokładny. Miła atmosfera, przyjemne wnętrza – serdecznie polecam.

AGNIESZKA B…

2 lip 2019

Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona . Brwi super i Pani wykonująca hennę. Zapisałam się na następną wizytę chociaż nie jestem mieszkanką Warszawy.

Joanna G…

2 lip 2019

jestem stałą klientką od chyba już dwóch lat – najdokładniej, najszybciej, najdelikatniej wykonywane wszystkie usługi, a do tego można odbyć w trakcie ciekawą rozmowę. po prostu najlepsze miejsce na wosk na świecie!

Beata A…

2 lip 2019

Pani Karolina jest świetną specjalistką. Doskonale wyczuwa potrzebę klienta, jest dokładna i skrupulatna. Po wizycie u Pani Karoliny twarz nabiera blasku 🙂

Karolina N…

1 lip 2019

Idealnie! 😊

Ania Q…

1 lip 2019

Przemiła atmosfera i super profesjonalna usługa na najwyższym poziomie.

Magdalena K…

22 cze 2019

Najlepsza!

Patrycja W…

18 cze 2019

Dziś byłam na mojej 3 wizycie. Brwi perfekcja w każdym calu, nie mogę się na nie napatrzeć. Depilacja jest przeprowadzana profesjonalnie i porównując do innych salonów to prawie bezbolesnie. Karolina jest tak ciepłą i dobrą osobą, że przy niej czuję się naprawdę wyjątkową klientką. Mimo że bardzo się wstydziłam na pierwszej wizycie, to przy niej po 5 minutach czułam się już bardzo komfortowo i bezpiecznie. Polecam z całego serca i na pewno zostanę już stałą klientką.

Magdalena B…

17 cze 2019

Pani Karolina stwarza doskonałą luźną atmosferę, nawet podczas najbardziej intymnych zabiegów. Idealny wybór na pierwszy i kolejne razy 🙂 zdecydowanie polecam!

Artur M…

15 cze 2019

Pani Karolina tworzy bardzo miłą atmosferę. Zabieg wykonuje sprawnie, szybko i (prawie) bezboleśnie. Polecam

Katarzyna S…

14 cze 2019

Fantastyczne miejsce! Kapitalna obsługa!

Damian K…

16 maj 2019

Wszystko w najlepszym porządku, miła atmosfera i fachowe wykonanie 🙂 Polecam każdemu

Kamila G…

28 kwi 2019

Polecam wszystkim! 🙂

Ewa Z…

22 kwi 2019

Super klimat, obsługa oraz lokalizacja. Polecam gorąco!

Weronika K…

5 kwi 2019

Depilacja i stylizacja brwi tylko u Karoliny! Zawsze dokladnie,w miłej atmosferze. Lycon zakończył moj problem wrastajacych włosów!

Anna G…

12 lut 2019

Profesjonalizm pod każdym względem. Polecam!

Joanna A…

11 sty 2019

Polecam wizytę u Karoliny. Depilacja wykonana bardzo starannie i w miłej atmosferze 🙂 mały minusik za wysokie ceny, ale funkcjonuje system lojalnościowy. Na pewno skorzystam ponownie.

Katarzyna D…

3 sty 2019

Waxroom od dziś jest moim ulubionym salonem depilacji. Pani Karolina jest przemiła, zabieg wykonany jest szybko i praktycznie bezboleśnie. W przeciwieństwie do depilacji wykonywanych w innych salonach nie zauważyłam podrażnień skóry, a mam delikatną i atopową. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy mają złe doświadczenia- można się pozytywnie zaskoczyć 🙂

SASKA KĘPA

Ewa W…

28 wrz 2021

Rewelacyjnie 🙂 Gorąco polecam!!!

Piotr O…

27 wrz 2021

Bardzo przyjemny salon, miła i profesjonalna obsługa. Przystępne ceny. Polecam!

Grzegorz Z…

27 wrz 2021

Profesjonalnie, sympatycznie. Polecam

Paweł W…

18 wrz 2021

🙂

Ewa W…

17 wrz 2021

Polecam 🙂

Jolanta A…

13 wrz 2021

Perfekcyjnie

Agnieszka Z…

10 wrz 2021

Jak zawsze w pełni profesjonalnie wykonana usługa. Atmosfera fantastyczna. Gorąco polecam każdemu

Tosia D…

8 wrz 2021

jak zawsze wszystko super

Marta M…

8 wrz 2021

Przepiękne brwi, wszystko na najwyższym poziomie, dziękuję bardzo!

Amanda R…

3 wrz 2021

Bardzo polecam!!

Natalia J…

28 sie 2021

Wszystko super, polecam!

Ewa W…

21 sie 2021

Super!

Piotr P…

17 sie 2021

Pani Milena ma fach w ręku. Nie sądziłem, że depilację można wykonać w sposób praktycznie bezbolesny, a jednocześnie przy zachowaniu dokładności. W salonie panuje miła atmosfera, tj. frontem do klienta 😉

Ewa W…

12 sie 2021

Super 🙂 Gorąco polecam!

Sylwia M…

10 sie 2021

Polecam Panią Martynę. Depilacja przebiegła ekspresowo, w bardzo milej atmosferze.

Karolina W…

3 sie 2021

Cudnie

Aleksandra G…

31 lip 2021

Piękne brwi! 😊

Seweryn M…

28 lip 2021

Wszystko perfekcyjnie

Magdalena K…

28 lip 2021

Najlepsze miejsce w Wwie ❤️

Marta P…

27 lip 2021

Wspaniała, przyjazna atmosfera

Ewa W…

24 lip 2021

Rewelacyjnie 🙂

Marta M…

23 lip 2021

Dziękuję za fantastyczne brwi i rewelacyjną depilację!

Grażyna S…

22 lip 2021

Dziś po raz pierwszy robiłam depilację woskiem (Brazylian). Strasznie się denerwowałam. Ale Pani Milena była delikatna, profesjonalna i bardzo dokładna (robiła procedurę aż nie zastało żadnego włoska). Świetne pierwsze doświadczenie. Dziękuję!

Monika J…

19 lip 2021

Super! Nogi gładziutkie i nie bolało 😀

Justyna S…

16 lip 2021

To była moja pierwsza wizyta w salonie i od razu zapisałam się na kolejną😊 Wielka staranność i miła atmosfera- bardzo dziękuję!

Agata M…

14 lip 2021

Jak zwykle wspaniale!

Kamila K…

11 lip 2021

Szybko, profesjonalnie i precyzyjnie czyli Martyna ❤️ salon nie traci formy miejsca zadbanego, dopieszczonego ku komfortowi klientów. To dobre miejsce w każdym znaczeniu słowa dobre. Polecam.

Anna D…

10 lip 2021

Kameralna atmosfera, szybki i profesjonalny zabieg. To moja pierwsza wizyta w tym miejscu, ale myślę, że jeszcze wrócę do Waxroom. Polecam!

Aleksandra Z…

9 lip 2021

Profesjonalne miejsce z miłą obsługa. Polecam

Elżbieta H…

8 lip 2021

Szybko i bez bólu. Polecam Panią Martynę 🙂

Magda N…

8 lip 2021

Jestem bardzo zadowolona! Wspaniałe przeprowadzony zabieg 🙂 przy okazji depilacji można się zrelaksować!

Anna S…

6 lip 2021

Przemiła i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam. Gabinet ładny i czysty. Będę wracała

Agata …

3 lip 2021

Pani Milenka to prawdziwa mistrzyni depilacji. Podczas wizyty w waxroom czułam się bardzo komfortowo i dobrze zaopiekowana. Zdecydowanie polecam wszystkim którzy się jeszcze wahają!

Anna M…

2 lip 2021

Miło i profesjonalnie, jak zawsze z resztą 😁

Bartek S…

29 cze 2021

👌🏻

Gosia W…

28 cze 2021

Jak zawsze super! Możliwie jak najmniej boleśnie, widać efekty, rozmowa dobrze się klei, ładnie, pachnąco. Aż chce się wracać 🙂

Ewa W…

26 cze 2021

Super!!! Gorąco polecam!

Jakub W…

25 cze 2021

Pani Martyna jak zawsze szybko i profesjonalnie, kolejny już raz wychodzę zadowolony po wizycie.

Monika M…

23 cze 2021

Przemiła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!

Kamila K…

17 cze 2021

Jak zwykle – aż nie chciało się wychodzić po zabiegu! Nie chcę się powtarzać ale Martynę i Waxroom po prostu uwielbiam ❤️ dziś piękne brwi, idealnie w kolorze włosów.

Eliza K…

17 cze 2021

Polecam! 🙂

Aleksandra M…

14 cze 2021

Usługa minęła szybko, bezboleśnie i w świetnym towarzystwie, Martyna to specjalistka w swoim fachu! Szczerze polecam 😍

Aleksandra K…

11 cze 2021

Martyna robi świetne brwii!

Ola D…

10 cze 2021

Dziękuję Pani Martynie za najlepsze brwi ever i dużą dawkę dobrego humoru! Do zobaczenia!

Katarzyna T…

10 cze 2021

Bardzo miła atmosfera i profesjonalna obsługa. Depilacja woskiem na 6! 😉 Wrócę!

Agnieszka G…

27 maj 2021

Już kolejny raz wybrałam się na hennę brwi i ponownie wyszłam mega zadowolona 🙂 mega polecam 🙂

Klaudia J…

25 maj 2021

Polecam! Bardzo profesjonalnie wykonana usługa, a pani Martyna ma świetne podejście do klienta, na pewno wybiorę się do Waxroom jeszcze raz

Katarzyna J…

20 maj 2021

Zgodnie z oczekiwaniami i jak zawsze profesjonalnie.

Marta M…

14 maj 2021

Brwi jak marzenie, fantastyczna depilacja, przemiła atmosfera. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Raz jeszcze dziękuję.

Anna M…

7 maj 2021

Dziękuję, Pani Mileno 🙂

Gabi W…

3 maj 2021

Po raz pierwszy skorzystałam z wosku w Waxroom i tak już zostało!!! Z całego serduszka polecam P. Martynę ❤️

Paweł G…

3 maj 2021

Zabiegi uzależniają bardziej niż słodycze 😉 Polecam z całego serca!

Anna M…

26 mar 2021

Zabieg, jak zawsze 5/5. Może dziwnie to zabrzmi, ale chociaż depilacja nie do końca jest przyjemnym zabiegiem to w WAXROOM udaje mi się czasem nawet przysnąć na fotelu. Pani Martyna jest na wskroś profesjonalna a przy okazji niezwykle miła. Jest mistrzem depilacji i robi piękną hennę brwi. Po każdym zabiegu od razu z przyjemnością zapisuję się na kolejny raz. A ponieważ od jutra kolejny lockdown☹️ życzę całej Ekipie WAXROOM aby trwał on jak najkrócej🤞

Olga M…

25 mar 2021

Wspaniale !

Kamila K…

25 mar 2021

Jak zawsze było super! Polecam szczerze i odpowiedzialnie usługi Waxroom, a szczególnie choć nie tylko, perfekcyjną Martynę 😻

Joanna S…

15 mar 2021

Jestem bardzo zadowolona! Bardzo profesjonalne miejsce z cudownym podejściem do klienta. Zdecydowanie będę wracała 😊

Paweł S…

11 mar 2021

Wszystko super

Ewelina W…

5 mar 2021

Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa. Na pewno wrócę do Pani Mileny:)

Marta M…

4 mar 2021

Dziękuję za wspaniale wykonaną depilację i przepiękne brwi! Czas spędzony w gabinetach Waxroom to luksus i przyjemność w każdej minucie.

Mateusz M…

2 mar 2021

Wszystko super, polecam i do zobaczenia kolejnym razem 👍👍👍

Klaudia K…

1 mar 2021

Fantastic experience, service is wonderful, pain manageable with such interesting talks.

Karolina S…

17 lut 2021

Jak zawsze super profesjonalnie. Pani Milena robi najlepiej wosk w mojej 15 letniej karierze woskowej 😊

anna a…

8 lut 2021

Super

Marta M…

8 lut 2021

Bardzo dziękuję za wspaniale wykonaną depilację, za fantastyczną atmosferę, za wszystko!

Julia S…

30 sty 2021

Jest mega specjalistą, ma lekką rękę. Super sympatyczna atmosfera. Bardzo polecam!) Napewno wrócę

Paulina P…

28 sty 2021

Cudowne miejsce! Profesjonalnie i naprawdę bez bólu ❤️

Agata M…

25 sty 2021

Usługa pierwsza klasa! Martyna robi super robotę!

Kamila K…

22 sty 2021

Myliłam się. Myślałam, że p. Martyna to mistrz depilacji. Okazje się, że także mistrz pięknych. Omdlewam z zadowolenia. 🙋‍♀️

Joanna G…

19 sty 2021

Polecam, bardzo profesjonalna obsługa, henna pudrową brwi i rzesy rewelacyjna

Katarzyna G…

18 sty 2021

Jestem bardzo zadowolona:) przemiła obsługa, zabieg praktycznie bezbolesny. Na pewno skorzystam ponownie:) Można poczuć się w pełni komfortowo.

Karolina J…

16 sty 2021

Kolejny raz wyszłam zachwycona ❤️ usługi świadczone na najwyższym poziomie, miła atmosfera i przyjemne pogawędki z Panią Martyną 😁 zero bólu, zero skrępowania 😊 Dziękuję i do zobaczenia niebawem👍

Katarzyna W…

12 sty 2021

Błyskawicznie, bezboleśnie, super profesjonalnie. Jestem temu miejscu wierna. A nade wszystko Pani Martynie!

Paweł G…

5 sty 2021

Zabieg wykonany na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca.

Kasia S…

30 gru 2020

Pełen profesjonalizm. Super miła atmosfera którą tworzy p. Martyna sprawia że zapominamy o depilacji. Polecam!

Wiola Z…

29 gru 2020

Profesjonalna obsługa, mila atmosfera:)

Kamila K…

17 gru 2020

Po dzisiejszym zabiegu – dziękuję pięknej Martynie za to, że znowu dzięki niej poczułam się kobietą luksusową! Dziękuje też całemu Waxroom za świąteczne niespodzianki, bardzo poprawiające nastrój. Robicie…

Oliwia K…

5 gru 2020

💜Fantastycznie miejsce! Przemiła atmosfera, super profesjonalne dziewczyny. Można się naprawdę zrelaksować i nic nie boli – NIC A NIC😉a jeszcze teraz można zrobić laminacje brwi lub rzęs – przetestowałam…

zenon M…

28 lis 2020

Szybko i ” bezboleśnie” 😉 . Miła obsługa.

Kamila K…

21 lis 2020

Niesłabnąca jakość! Ten sam najwyższy standard. Plus urocza Martyna. Wszystko na pięć gwizdek jak zwykle czyli bez zaskoczenia 🙂

Paweł G…

12 lis 2020

Pełen profesjonalizm 👍

Żaneta M…

7 lis 2020

Wszystko super, atmosfera, miejsce i sama usługa. Pani Martyna jest świetnym rozmówcą, można zapomnieć o niewielkim bólu jaki towarzyszy depilacji, czas zlatuje niesamowicie szybko i wychodzimy z uśmiechem…

Agata G…

7 lis 2020

Śmiało mogę napisać, że depilacja brazylijska w 6miesiacu ciąży to sama przyjemność 👍🙂 super szybkie, bezbolesne wykonanie. Bardzo przyjemna atmosfera i ciepłe podejście do klienta. Wszystko dzięki…

Paulina P…

6 lis 2020

Polecam, jak zawsze profesjonalnie, bardzo miło . Mega zadowolona!

Marika K…

3 lis 2020

Super!

Katarzyna W…

3 lis 2020

Błyskawicznie, profesjonalnie, serdecznie i sterylnie. Polecam bardzo!

Agata P…

28 paź 2020

10 na 10!!!

Kamila K…

24 paź 2020

To już mój stały, ulubiony rytuał by odwiedzać to wspaniałe miejsce i korzystać z luksusowej depilacji. To jest ogromna przyjemność czuć gładkość ciała po zabiegu, nieporównywalną z efektami innej depilacji. Niezmiennie jest też miło, czysto, pięknie, a ludzie z Waxroom – nieprzypadkowi. Chodzę do Martyny ( cudowna 😍) ale cały team jest wspaniały. Gorąco polecam, nie ma lepszego miejsca na wosk. Dziś zrobiłam także piękne brwi (henna, regulacja).

Dyra R…

20 paź 2020

Always love coming here. Thank you for your service, definitely will come back again for next treatment.

Julia G…

15 paź 2020

Pani Milena jest niezastąpiona! Bardzo sympatyczna, dokładna, a jej metoda „wdech-wydech” sprawiła, że nie boję się już depilacji. Serdecznie polecam. :))

Iain B…

7 paź 2020

Gentle, patient and professional

Katarzyna C…

6 paź 2020

Zabiegi są wykonywane bardzo dokładnie, z dbałością o szczegóły. Niezależnie od rodzaju zabiegu, nigdy nie czułam się skrępowana; dzięki paniom wykonującym depilację atmosfera jest komfortowa. Używa się jednorazowych rękawiczek i szpatułek (było tak zawsze, również przed epidemią!). Słowem – pełen profesjonalizm. Będę tu na depilację wracać – i nigdzie indziej.

Julka …

13 wrz 2020

Cudowna atmosfera a Pani Milena to prawdziwa profesjonalistka Polecam bardzo!

Ewelina D…

12 wrz 2020

Komfort i profesjonalizm! Wracam:)

Dominika P…

10 wrz 2020

Super!

Dyra R…

10 wrz 2020

Thank you so much. I love my new brows definitely worth to spend money for your new look brows.

Aleksandra S…

8 wrz 2020

Miejsce godne polecenia. Pełen profesjonalizm! Stylizacja brwi wykonana przez Panią Milenę jest idealna, piękny kształt i dobrze dobrany kolor henny! Po raz kolejny wyszłam bardzo zadowolona!

Joanna L…

8 wrz 2020

Jak zawsze super

Ewa P…

3 wrz 2020

Jak zawsze pełen profesjonalizm i przesympatyczna atmosfera – zarówno na zabiegu u Mileny, jak i Klary. Polecam dziewczyny bardzo!

Olga M…

31 sie 2020

Wspaniała atmosfera i pełen profesjonalizm !

Agata Z…

26 sie 2020

Super

Joanna K…

25 sie 2020

Bardzo przyjemny salon!

Kamila K…

22 sie 2020

Bosko jak zwykle. Najlepsze miejsce i ludzie ❤️

Elizabeth N…

22 sie 2020

Niezwykła dokładność i przesympatyczna atmosfera 🙂

Justyna M…

20 sie 2020

Bardzo polecam, depilacja wykonana profesjonalnie. Z chęcią wrócę na kolejna wizytę 🙂

Malgorzata K…

17 sie 2020

Profesjonalna usługa 🙂

Alicja J…

11 sie 2020

Jak zawsze miło, szybko, sprawnie i we wspaniałej atmosferze 🙂

JM

Jakub M…

4 sie 2020

Depilacja wykonana bardzo dokładnie i szybko. Jestem zadowolony z efektu. Pani Milena to profesjonalistka.

Anna K…

31 lip 2020

Pierwszy wosk za mną. Dla siebie wybralam brazylijskie i pachy, a narzeczony wydepilowal plecy. Oboje jestesmy mega zadowoleni. Okropnie balam sie bólu, ale jak się okazalo- zupełnie niepotrzebnie. Pani Martyna sprawila, ze zabieg byl przyjemny, a ja poczułam się jakbym odwiedziła koleżankę na ploteczki. Pełen profesjonalizm i fantastyczna atmosfera. Polecam serdecznie. Jestem mega zadowolona z efektu, nigdy więcej maszynki do golenia. Wrócę tu na pewno. Narzeczony tez. Pozdrawiam serdecznie cala ekipę waxroom 🙂

Dominika W…

25 lip 2020

Profesjonalnie i dokładnie. Relaksujący wystrój i muzyka.

Anna G…

22 lip 2020

Jak zwykle usługa wykonana perfekcyjnie i w przemiłej atmosferze 😊

Mateusz M…

20 lip 2020

Zabieg robiła p.Martyna, wszystko na najwyższym poziomie👌 szybko, miło i naprawdę bezboleśnie. Zdecydowanie polecam 🏆

Monika P…

20 lip 2020

Najlepsze miejsce, jak zwykle jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam serdecznie!

Kamila K…

18 lip 2020

Jak zwykle 🤷‍♀️ czyli super. Kocham ❤️ Martyna❤️

Paweł G…

14 lip 2020

Zadbane brwi podnoszą atrakcyjność i zwiększają pewność siebie 😉 5/5 ★

Anna O…

14 lip 2020

Jestem zadowolona 🙂 polecam

Beata W…

13 lip 2020

Jak zawsze super! Pani Martyna jest najlepsza 💕😊

Magda L…

4 lip 2020

Jak zwykle idealnie, jestem bardzo zadowolona z efektu.

Antonina U…

4 lip 2020

SUPER! Będę wracać do pani Martyny – 100% profesjonalizmu i bardzo miło.

Monika P…

3 lip 2020

Świetne miejsce – profesjonalizm i super atmosfera. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, na pewno wrócę ponownie!

Paweł P…

2 lip 2020

Pani Milena super dokładna, bardzo mi się podobało.

Kamila K…

2 lip 2020

Opinię wyrazić muszę bo inaczej nie przekażę światu jak bardzo kocham to miejsce i jak bardzo lubię spotkania z p. Martyną. Cały Waxroom bije po oczach i uszach sympatią i życzliwością do klienta, czyli w tym wypadku do mnie. Martyna zawsze zadba o to, żebym dostała możliwie bliski termin, pomimo że zapominam się umówić i jest to trudne (bo Waxroom przeważnie pęka w szwach od zapisów, serio), przypomni o zniżce urodzinowej żeby mi nie przepadła, zawsze wyczuwa nastrój, ma wspaniałe poczucie humoru a co najważniejsze – depilację wszystkich miejsc wykonuje bezboleśnie i mega szybko. Martwi się stanem skóry, doradza, jest ostrożna i uważna, bardzo dokładna. Ok, za pierwszym razem po dluuuuugiej nieobecności zawsze trochę boli, ale za drugim już nie. Dziś wyglądało to tak, że pośmiałam się chwilę w miłym towarzystwie i niepostrzeżenie i bezboleśnie odzyskałam gładką skórę! ❤️ Pani Martyno dziękuję. Za zabieg, atmosferę, Pani życzliwość i takt. Klasa, nie mogłoby być lepiej. Polecam Panią Martynę, nie zawiedzie.

Agnieszka K…

1 lip 2020

Pani Milena odznacza się wyjątkową precyzją, a dzięki jej technice “wdech-wydech” można się zrelaksować nawet na depilacji woskiem 🙂

Katarzyna J…

26 cze 2020

Wszystko jak zawsze na wysokim poziomie😁

Olszowiec M…

26 cze 2020

bezbolesny zabieg i miła, profesjonalna obsługa. Dziękuje i polecam 🙂

Adrianna S…

24 cze 2020

Pani Milena bardzo mila i sprawnie i bezboleśnie wykona depilację. Polecam

Kasia D…

23 cze 2020

Bardzo przyjemne miejsce, usługa wykona perfekcyjnie. Choć henna pudrowa dość szybko zeszła ze skóry efekt na włoskach utrzymuje się dalej.

Paweł G…

16 cze 2020

W obecnych czasach, kiedy każdy martwi się o swoje bezpieczeństwo, w salonie WAXROOM Saska Kępa zostało ono w 100% zapewnione. Atmosfera była jak zawsze sympatyczna, bardzo mi się podoba nowy wystrój.  Co do samej depilacji – była na najwyższym, profesjonalnym poziomie. Serdecznie polecam a szczególnie osobom które jeszcze nigdy nie korzystały z takich usług – nie będziecie żałować 🙂

Małgorzata N…

15 cze 2020

Krótko, super !!!

Emilia W…

15 cze 2020

Cicho, spokojnie, przytulnie – jednym słowem bardzo przyjemnie. Pani Milena jest profesjonalna i dokładna, a przy tym tworzy bardzo miłą atmosferę. Przez cały czas trwania wizyty czułam się swobodnie. Nigdy nie miałam tak pięknych brwi, a depilacja woskiem nie powodowała u mnie specjalnego bólu. Od razu zapisałam się na kolejną wizytę!

Elena K…

15 cze 2020

Dobra atmosfera. Woskowanie zostało wykonane starannie, bez pośpiechu, jak to czasem bywa w “sieciówkach”

Karolina W…

12 cze 2020

To była moja pierwsza wizyta w Waxroom Saska Kępa. Depilacja przebiegła bez problemu, praktycznie nie czułam bólu. Pani Milena wykonuje zabieg bardzo sprawnie i dokładnie. Piękny, kameralny salon z profesjonalną obsługą. Polecam i do zobaczenia na następnych wizytach 😉

Paulina P…

8 cze 2020

Bardzo milo, profesjonalnie i dokładnie 🙂 Polecam!

Joanna L…

6 cze 2020

Super 🙂😍

anna a…

3 cze 2020

Wszystko👍🏼

Paulina P…

2 cze 2020

Bardzo polecam, szczegolnie Pania Martyne, profesjonalnke, milo , supee, dalabym nawet 6 gwiazdek 🙂

Paweł G…

30 maj 2020

Polecam!

Tekla S…

29 maj 2020

Jak zawsze wszystko super.

Anna B…

28 maj 2020

Super.

Beata W…

21 maj 2020

Jak zawsze wszystko super! 😊

Monika P…

21 maj 2020

Świetnie miejsce, pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam serdecznie!

Anna K…

21 maj 2020

Jak zawsze miła atmosfera. Pełen profesjonalizm. Martyna dbała, żeby bolało jak najmniej 😉

Magda K…

31 mar 2020

Git

Iza M…

27 mar 2020

Jak zawsze pełen profesjonalizm !

Paweł G…

11 mar 2020

Miło, szybko i przyjemnie 🙂 Serdecznie polecam.

Adam T…

10 mar 2020

Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam!

Agnieszka U…

7 mar 2020

Świetna atmosfera, czułam się bardzo komfortowo i zrelaksowanie. Co spowodowało że zapisałam się na kolejna wizytę od razu. Polecam.

Karolina J…

7 mar 2020

Wizyta przebiegła w świetnej atmosferze. Pani Milena jest profesjonalistką i przeprowadziła depilację bardzo dokładnie, nie zostawiając nawet jednego włoska. Cena usługi proporcjonalna do efektu. Polecam, bo sama napewno wrócę.

Katarzyna S…

2 mar 2020

Polecam!

Paulina B…

2 mar 2020

Profesjonalnie i miło! Polecam

Magdalena G…

27 lut 2020

Jestem bardzo zadowolona z efektu 🙂

Emilia P…

2 lut 2020

Super miła wizyta! Polecam!

Paweł G…

1 lut 2020

Szybko a zarazem dokładnie, profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze 🙂 Paradoksalnie depilacja praktycznie nic nie bolała albo po prostu już się do niej przyzwyczaiłem 😉 Serdecznie polecam!

Justyna S…

31 sty 2020

Piękny lokal, przemiła i profesjonalna obsługa 🙂

Kasia w…

27 sty 2020

Atmosfera niezwykle miła, mimo iż był to mój pierwszy raz jeśli chodzi o depilację woskiem, czułam się naprawdę bardzo dobrze – dzięki wspaniałemu podejściu Pani Mileny. Polecam i na pewno wrócę! Usługa wykonana bardzo profesjonalnie i bez zarzutu.

Kinga M…

25 sty 2020

Bardzo przyjemnie i szybko! Pięknie wykonane brwi ☺️

Weronika I…

23 sty 2020

Szczerze polecam odwiedziny. Atmosfera tego miejsca gwarantuje poczucie bezpieczeństwa i pełnego komfortu, a Martyna, z którą miałam przyjemność się spotkać jest wspaniałą, ciepłą i niezwykle profesjonalną osobą. Dziękuję i do zobaczenia!

Katarzyna M…

21 sty 2020

Pełen profesjonalizm ze strony Pani Mileny. Pierwszy raz korzystałam z tego typu usługi i muszę polecić bez wahania. Delikatność i dokładność Pani Mileny robi wrażenie. Jeśli ktoś się boi – to totalnie nie ma czego! Polecam z całego serca wszystkim, którzy chcą się poczuć wyjątkowo 🙂

Kamila S…

18 sty 2020

Bardzo sympatyczna atmosfera oraz rzetelna obsługa, dziękuję i polecam wszystkim

Paweł G…

18 sty 2020

Po raz kolejny jestem MEGA zadowolony z efektów. Serdecznie polecam 😉

Anna S…

16 sty 2020

Szybko i profesjonalnie

Anna K…

11 sty 2020

To była pierwsza moja wizyta i na pewno nie ostatnia 🙂 Świetna atmosfera, kameralny klimat, a do tego cudowna rozmowa podczas depilacji. Bardzo komfortowo się tam czułam 🙂

Ewa Z…

4 sty 2020

Super servis. Polecam

Maria A…

30 gru 2019

SUPER salon, a p.Martyna najlepszą z najlepszych kosmetyczek. Perfekcyjnie wykonany zabieg, bardzo mila atmosfera

Karolina S…

30 gru 2019

Jak zawsze profesjonalnie!!!

Barbara S…

27 gru 2019

Bardzo profesjonalnie wykonana usługa, a przy okazji niesamowicie sympatyczna Martyna – polecam bez mrugnięcia okiem 😊

Paulina D…

24 gru 2019

Od około roku robię hennę rzęs i brwi + stylizacja woskiem u Pani Mileny, zawsze wychodzi super. Miejsce bardzo przyjazne, kameralne.

Olga M…

22 gru 2019

Wspaniale i profesjonalnie

Jola S…

13 gru 2019

Doskonale . Przyjemnie , kameralnie i baardzo profesjonalnie . Lubię bardzo to miejsce i polecam . Salon , obsługa klienta i usługi perfect . Dlatego ciągle wracam . A Pani Milena perfekcyjna , zdolna i profesjonalna i prze uprzejma.

Patrycja W…

29 lis 2019

Jak zawsze profesjonalnie i w przemiłej atmosferze 😉

Aleksandra R…

28 lis 2019

To już moja kolejna wizyta w studio. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm i zawsze świetna atmosfera.

Justyna S…

27 lis 2019

Bardzo profesjonalna depilacja w przemiłej atmosferze. Dzięki Pani Karolinie przełamałam wstyd i teraz mam zupełnie inny komfort życia. Polecam !

Kamil P…

26 lis 2019

Very good service!

Kasia T…

25 lis 2019

Perfect!

Kasia A…

22 lis 2019

Zdecydowanie polecam zabiegi u Martyny w Waxroom! Profesjonalnie podejście do klienta, Martyna bardzo cierpliwie odpowiada na każde pytania i wszystko tłumaczy. Oczywiście sympatyczna atmosfera i piękny salon. Wiem, że wrócę na pewno!

Katarzyna W…

20 lis 2019

Super profesjonalnie!!! Dziękuję!

Ewelina B…

16 lis 2019

Wspaniała obsługa👍

Magda S…

13 lis 2019

Excellent service. Very good atmosphere. Extremely professional.

Kamila G…

9 lis 2019

Dziękuję pięknie Panie Milenie, jestem zachwycona! 🙂 Do zobaczenia! 🌼

Adriana L…

8 lis 2019

Great place! Very nice, qualified people:) highly recommended!

Maria S…

24 paź 2019

Przesympatyczna atmosfera, a Pani Martyna to kobieta rakieta! Na pewno wrócę!

Aleksandra L…

11 paź 2019

Usługa depilacji na najwyższym poziomie, w bardzo komfortowej atmosferze. Duża w tym zasługa profesjonalnej, dyskretnej i przemiłej obsługi, zaczynając od recepcji a kończąc na Pani depilującej. Polecam wymagającym!

Karolina S…

30 wrz 2019

Przemiła atmosfera, super Personel, pyszna kawa. Dzieki Pani Martynie mam piękne brwi i rzęsy, pełen profesjonalizm! Z pewnością wrócę na kolejne wizyty!

Barbara S…

29 wrz 2019

Serdecznie polecam!

Joanna G…

26 wrz 2019

Sprawny przebieg, profesjonalizm i sympatyczna atmosfera. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Od razu widać, że komfort klientki jest tu ważny. Byłam u pani Martyny i na pewno wrócę 🙂

Ola K…

21 wrz 2019

Wszystko jak najbardziej na 5 gwiazdek! Profesjonalnie, miło, czyściutko. Czas zawsze leci za szybko. Korzystam od dawna, zawsze jestem zadowolona.

Paulina G…

16 wrz 2019

Bardzo dokładnie wykonana usługa

Joanna D…

15 wrz 2019

Bardzo miło i profesjonalnie, polecam !

Agnieszka S…

14 wrz 2019

Bardzo polecam, super profesjonalnie oraz niezwykle miło! Będę tu wracać

Klaudia S…

13 wrz 2019

Bardzo dziękuje Pani Mileno 🙂

Ewa C…

9 wrz 2019

Super, bardzo polecam!! Najlepszy wosk.

Julia Z…

7 wrz 2019

Byłam na depilacji brazylijskiej po raz pierwszy i z pewnością wrócę. Bardzo miła atmosfera. No i można wykonać depilację wegańskim woskiem <3 !

agnieszka k…

5 wrz 2019

Polecam z czystym sumieniem. Korzystałam po raz pierwszy w waxroomie z depilacji brazylijskiej. I z pewnością wrócę, nie ma porównania z depilacją u konkurencji. Baaardzo dokładna depilacja, Pani Milena,…

Viktoriia K…

3 wrz 2019

Bardzo polecam.

Magdalena K…

31 sie 2019

Najlepsza w Wawie!!

Joanna G…

30 sie 2019

simply the best 🌟🔱🌟🔱🌟🔱🌟🔱🌟🔱

Iza M…

28 sie 2019

Bardzo sympatyczne Panie, zarówno Pani na recepcji jak i Pani wykonująca zabieg 😊 Sama depilacja wykonana profesjonalnie 😊

Katarzyna O…

27 sie 2019

Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście

Aleksandra K…

9 sie 2019

Polecam całym sercem, zarówno Panią Karolinę jak i Panią Milenę. Pełen profesjonalizm

Patrycja G…

6 sie 2019

Pani Milena – polecam!

Marta K…

5 sie 2019

Swoje brwi oddaję tylko w ręce Pani Karoliny 🙂 Jest przemiłą osobą, a każda wizyta to przyjemność! Problemem nie jest nawet przyjście z kilkumiesięcznym bobasem 😉

Ewa G…

5 sie 2019

Jak zawsze perfekcyjnie.

Aleksandra G…

1 sie 2019

Polecam! Super atmosfera 🙂

Beata T…

27 lip 2019

Najlepsza depilacja w Wa-wie. Polecam na 100% – zabiegi bezbolesne. Pani Karolina jest super!!!

Aleksandra T…

24 lip 2019

Pani Milena jest profesjonalistką w każdym calu, dokładna i delikatna. Polecam szczególnie tym, którzy wcześniej nie mieli zbyt przyjemnych doświadczeń z depilacją. Zabiegi u Pani Mileny są tak minimalnie bolesne, że aż prawie przyjemne. 😀

Michalina S…

24 lip 2019

Wspaniale miejsce, pierwszy raz z woskiem warto przeżyć w atmosferze akceptacji, profesjonalizmu i żartów 🙂

Ula K…

12 lip 2019

Profesjonalizm, wyczucie i uprzejmość. Bardzo polecam. 🙂

Diane D…

6 lip 2019

Bardzo przyjemne miejsce i obsługa, smaczna kawa i takie zaopiekowanie klientem. Depilacja u Mileny bardzo staranna, dokładna i bezbolesna. Usługa warta swojej ceny.. Wyobraź sobie, że wracasz do domu i nie musisz poprawiać pęsetą 🙂

Katarzyna S…

6 lip 2019

P. Milena bezboleśnie i bardzo sprawnie, w przyjemnej atmosferze wykonała usługę depilacji. Bardzo polecam!! Najlepsze miejsce w Warszawie.

Agata Z…

25 cze 2019

Pani Milena jest niesamowita! W porównaniu z innymi miejscami cała wizyta przeszła praktycznie bezboleśnie. Jestem bardzo zadowolona😊

Wiktoria G…

25 cze 2019

Atmosfera, personel i usługi w tym salonie zasługują na 6+ ❤️

Izabela S…

12 cze 2019

Milena jest bardzo dokładna i niesamowicie profesjonalna! Depilacja przemknęła nam bardzo szybko i bezbolesnie dzięki jej umiejętnościom a piękny klimatyzowany gabinet ułatwił i umilił depilacje!

Magdalena P…

12 cze 2019

P. Karolina to profesjonalistka w każdym calu. Depilowałam się u niej przed ciąża, jak i teraz w jej trakcie. Jest cudowna ciepła osoba i w trakcie depilacji, uwaga… odprężam się!!! Tak jest wykonany…

Joanna S…

12 cze 2019

Bardzo sympatyczna obsługa zarówno jeśli chodzi o recepcję, jak i w trakcie wykonywania usługi. Polecam zabiegi u Pani Mileny.

Jolanta J…

10 cze 2019

Jestem mega zadowolona z efektów pracy pani Karoliny.

Katarzyna K…

30 maj 2019

Szybko, miło i prawie bezboleśnie. A Pani wykonująca zabieg byla bardzo dokładna. Super! ☺

Klaudia S…

28 maj 2019

Jestem bardzo zadowolona , przesympatyczna Pani Karolina . Napewno tam wrócę 🙂

Cezary G…

7 maj 2019

Robiłem depilację pleców. Bardzo miła, szybka i dokładna obsługa. Polecam.

Karolina M…

6 maj 2019

Jak zawsze bardzo miło, a sama usługa szybka i profesjonalna.

Kamila G…

6 kwi 2019

Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty! 🤩 Polecam wszystkim 🤠

DIANA B…

30 mar 2019

Do gabinetu zapisałam się przez booksy:)Byłam na brow hennie -do tej pory jest super ,zdecydowanie polecam regulacje woskiem-dużo mniej włosków. Miła, ciepła atmosfera, śliczny gabinecik 🙂 sprawna ręka…

Anna G…

11 mar 2019

Szybko, dyskretnie, komfortowo, bardzo miła atmosfera i co najważniejsze bezboleśnie….gorąco polecam.

Emilia H…

8 mar 2019

Cud, miód, malina. Najlepszy prezent na Dzień Kobiet jaki mogłam sobie sprawić! Bezboleśnie, komfortowo i miło

Marta B…

15 lut 2019

Wspaniała atmosfera, miło, kulturalnie, Pani Milena niesamowicie zrobiła mi brwi, byłam zaskoczona, że można z moimi brwiami wyczarować coś tak ładnego, polecam z całego serca!

Anna W…

6 lut 2019

Wspaniała obsługa i pełen profesjonalizm. A co najważniejsze dokładność, ciało bardzo gładkie

Anna W…

4 lut 2019

Świetna obsługa i pełen profesjonalizm Pani Karoliny przy stylizacji brwi

Natalia G…

29 sty 2019

Pani Ania- super podejście i dokładność. Jestem zadowolona☺️

Magdalena K…

17 sty 2019

Przemiła i profesjonalna Pani Ania. Zabieg praktycznie bezbolesny, serdecznie polecam!!!

Monika B…

3 sty 2019

Zasłużona 5 dla ekipy z Waxroom! Henna brwi i rzęs oraz stylizacja brwi została wykonana z największą starannością. Nie sądziłam, że da się zrobić tak ładny kształt z moich brwi. Pełen profesjonalizm!…

 

Jenn K., Toronto, Kanada @femmjenn: „The greatest waxer of all time! Meticulous, effective and efficient!! Love her.”

Aude Guivarch, Toronto, Kanada:I wish I could travel to Poland and visit Karolina Tworzewska at the Waxroom. I used to be one of her clients in Toronto, Canada and what I want to say is that Karolina is the only esthetician I met who is not only technically brillant but also totally concentrated on my well-being. She has a vision, a precise idea how technic, products and time should meet her clients’ expectations. The Waxroom is, I’m sure, the translation of what Karolina wanted to reach: Excellence!”

Iza Kućko: „Polecam ! Szeroki zakres usług i bardzo miła obsługa.”

Aleksandra Przytulska: „Kompetentna obsługa, miła atmosfera, cud, miód i orzeszki! „

Martyna Sokołowska: „Sama mam salon day spa i wielokrotnie namawiałam Karolinę do współpracy;))
w depilacji jest the best, lepszej specjalistki nie ma!:) brazyliana w 20min lyconem to jest SZOK, nawet dla spwcjalisty z wieloletnim doświadczeniem.
Poznałyśmy się na szkoleniu, na którym Karolina była szkoleniowcem i jedyne co mogę powiedzieć, to to że świadczy usługi doskonałe.
Powodzenia kochana!!!”

Karolina Ruchlewicz: „Świetna trenerka i superprofesjonalna kosmetyczka! Woskowanie( zarówno wykonywanie jak i od strony klienta) w Jej towarzystwie staje się niesamowitą przyjemnością! Polecam!”

Kokos Paulina: „Lycon- Lyconem, ale Karolina to prawdziwa profesjonalistka..”

Anna Elaine: „I have been getting waxed for eighteen years. I can say that without a doubt, Karolina has given me the best waxes I’ve ever had. I am very happy with her technique and the results, and her demeanour is absolutely lovely. I would enthusiastically recommend her services!”

Zuzanna Ludwig, ELLE.PL: Waxroom – 5 gwiazdek

Darina Granik: „Karolina has provided the best waxing experience I’ve had in Toronto – Smooth, precise, pain-free, clean, quick and super friendly. She is greatly missed here!!”

Sylwia Matusiak: „Nikt o Was lepiej nie zadba „

Beata Orbik: „Przemiła i profesjonalna obsługa ! Salon bardzo ładny i przytulny Szczerze polecam „

Agnieszka Dominiak: „Polecam każdej kobiecie! Wyjątkowa atmosfera, pełna profesja przy zabiegu i cudowny uśmiech Karoliny! Jeśli chcesz zrobić dla siebie coś wyjątkowego – odwiedź WAX ROOM „

Tomasz Łabanowski: “Komfort. Pełen profesjonalizm. Będę wracał!”

Magda Chałupka – Rojecka: “Polecam – profesjonalnie i miło!”

Ola Bosianek: “Polecam! Profesjonalizm i uśmiech Karoliny sprawia, że wychodzę spod jej ręki zrelaksowana i w pełni zadowolona”

Katarzyna Klaten – Siodlak: Rewelacja! Serio! Pełen komfort i profesjonalizm!”

Ula Koss: “Intymnie, przyjaźnie i profesjonalnie! Najlepiej!”

Marta Borys: “Pełen profesjonalizm i komfort! Można nawet pokusić się o stwierdzenie, że wizytu u Was są przyjemnością. :)”

Anna ZD: “I have been getting waxed for eighteen years. I can say that without a doubt, Karolina has given me the best waxes I’ve ever had. I’m very happy with her technique and the results, and her demeanour is absolutely lovely. I would enthusiastically recommend her services.”

Ewa Tworzewska: “Bardzo miła i perfekcyjna obsługa. 🙂 Atmosfera przemiła. Tak trzymać dziewczyny!”

Anna Maria Magdalena Zawada: “Jeśli któraś z Was chce poczuć się luksusowo to Waxroom jest najlepszym miejscem, żeby tak się stało. Dodatkowo Pani Ania jest cudowną osobą mającą fantastyczne podejście do klienta. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia w Waxroomie i w Pani Ani. Gdyby można było dać 10 gwiazdek to dałabym z czystym sercem!”

Joanna Grabowska: “Karolina – wirtuozka depilacji woskiem! Jestem zachwycona!”

Marlena Lasecka: “Miałam przyjemność spotkać się z przesympatyczną P. Karoliną i skorzystać z jej bezpłatnych zabiegów podczas Targów Ślubnych w Warszawie. Pierwsze wrażenie: REWELACJA! Perfekcyjnie, bezboleśnie oraz fachowo wykonane zabiegi. Jak najbardziej skorzystam ponownie! Polecam!

 Ola Puchalska: Najprzyjemniejsza depilacja! Bezboleśnie, szybko sprawnie i bardzo dokładnie. Obsługa przemiła. Mogę polecić z całego serca! :)”

Vera Vera: “Bardzo, ale to bardzo profesjonalne i przecudowna atmosfera! Depilacja tylko w Waxroom!”

Hubert Krysik: “Jest super! Profesjonalna obsługa i przyjazna atmosfera również dla mężczyzn!”

DZIĘKUJEMY <3 

Copyright (C) 2020 by WAXROOM || Implementation : DNS GROUP

Close Menu